Sziasztok! A mai bejegyzéssel szeretném, ha egy kicsit jobban megismernétek, mivel fontosnak tartom, hogy jobban tudjátok, ki is ül a monitor mögött. Imádom a csillagokat és az éjjeli csillagos eget így nem is volt kérdés, hogy válaszoljak-e ezekre a kérdésekre. A taget egy másik blogon találtam, szeretném ha az ő válaszait is elolvasnátok-Virágoskert
Ha gondoljátok, töltsétek ki ti is és minden bejegyzés linkjét várom.


 Kozmosz - Mi az az egy dolog, amit bárcsak elmondhattál volna annak a barátodnak, akivel megszakadt a kapcsolatod?
Ezen már nagyon sokat gondolkodtam és annyi mindent mondanék, talán olyan dolgokat is, amik nem éppen a legszebb jelentéssel bírnak, de ha itt állna most előttem és egy mondatot mondhatnék, az lenne, Köszönöm. Köszönöm, hogy az együtt töltött idő után rengeteg mindent megtanultam, hogy teljesen más ember lettem és köszönöm, hogy rájöhettem, hogy ennél jobbat érdemlek.
Galaxisok - Mi az a három dolog, amit meg szeretnél tenni, mielőtt meghalsz?
Elsőként szeretném körbeutazni a világot és annyi helyre eljutni amennyire csak lehet. Talán szeretnék egy könyvet írni, ami az életemről szólna, hogy majd a halálom után a családtagjaim el tudják olvasni, hogyan is éltem én. Harmadikként pedig szeretnék valamit azért tenni, hogy jobb legyen a világunk, de hogy ez pontosan mi lenne, még nem tudom.
 Dagadó Hold - Melyik befejezett dolgodra vagy a legbüszkébb?
Én, tipikusan az az ember vagyok, aki rengeteg dologba belekezd, aztán soha nem fejezi be. Ezért is érzem úgy, hogy ez egy elég nehéz kérdés számomra. Jelenleg nem tudok erre válaszolni, de majd ha eszembe jut valami, akkor mindenképp javítom.
Fogyó Hold - Mi az, amit a legjobban megbántál?
Az, hogy sokszor nem mondtam kik mit is szeretnék valójában és ezzel mindent képes voltam elrontani. Sajnos ez a rossz tulajdonságom a mai napig meg van, de próbálok változtatni ezen. Meg, ha még egy dolgot írhatok ide, az a túlzott időhúzás lenne. Ha szeretnék valamit, azt egyszerűen ki kell mondanom és azonnal meg kell tennem.
Telihold - Milyen emberré szeretnél válni?
Szeretnék igazán boldog és kiegyensúlyozott lenni.
Emellett szeretnék még intelligensebb, bátrabb, kedvesebb, magabiztosabb és műveltebb lenni. Meg persze szeretném kizárni a hisztit és a túlzott empátiát az életemből, mivel ezek többnyire rossz hatással vannak rám.
Északi Fény - Ha arra ébrednél egy nap, hogy minden tökéletes körülötted, hogyan nézne ki?
Egy tengerparti házban ébrednék, a jövendőbeli párom mellett. Egy ideig hallgatnám a szuszogását, majd felkelnék, készítenék egy bögre kávét, kimennék a partra és olvasnék. Majd autóba ülnénk és meglátogatnám az édesanyámat meg a közeli családom. Találkoznék a barátaimmal, nevetnénk és hálásak lennénk azért, hogy ilyen tökéletes és boldog életünk van.
Hazaváró fény - Mi/ki mellett érzed magad biztonságban?
A szűk családi körömben érzem a legbiztonságosabban magam, a nagymamám, az édesanyám, a nénikém és a kisfia mellett. Ők az életemben a legfontosabbak és mindig megnyugszom, ha velük lehetek.
Nap - Mit szeretnél kezdeni az életeddel?
Szeretnék egy tökéletes karriert, amivel biztosítani tudom az anyagi szükségleteim és szeretném elérni, hogy végre boldog legyek. Szívesen megismernék majd új embereket, különböző kultúrákból. Egy nap majd szeretnék valakinek az oldalán kilépni a templomból, egy csodálatos menyasszonyi ruhában, majd boldogan megöregedni az illetővel, miközben minden napunkat úgy éljük meg, mintha az lenne az utolsó.
Napnyugta - Ki az a személy, akiről azt gondoltad, örökké az életed része lesz, de már nincs veled?
Őszintén, szerencsére nem volt eddig ilyen személy az életemben. Talán ez annak is tudható, hogy én elfogadom az elmúlást és tudom, semmi sem tart örökké.
Éjfél - Éjszaka teljesen más ember vagy, mint reggelente?
Éjszaka sokkal érzelmesebb, őszintébb és bátrabb vagyok viszont szerintem a legtöbb ember ilyen. Az éjjeli sötétség egyfajta biztonságot nyújt. A reggelek pedig többnyire átlagosak, persze csak akkor, ha kellően kipihentem magam, máskülönben egy házisárkány vagyok.
Vance Joy - Mess is Mine
Gyertyafény - Határozatlan személy vagy?
Néha. Viszont ez teljesen a helyzettől függ. Ha van időm átgondolni a dolgokat, akkor határozottan képes vagyok dönteni. Időnként képes vagyok nagyon kifordulni magamból és ilyenkor nagyon határozatlan tudok lenni, de én már csak ilyen vagyok.
Tükröződés - Megváltoztattál valamit, amit kedveltél önmagadban, csak azért, mert a többiek azt akarták?
Ideiglenesen hibáztam, és igen, változtattam magamon azért, hogy na, majd akkor a többiek talán jobban fognak kedvelni.  Szerencsére rövid időn belül rájöttem arra, hogy én úgy szeretem magam, ahogy vagyok, és nem fogom változtatni a jellememen csak azért, hogy másnak jó legyen, miközben nekem nem az.
Édes Álom - Boldog vagy?
Azt nem mondanám, de szomorú sem vagyok. Keresem, a boldogságot egyezzünk meg ennyiben.
Rémálom - Mi az, amitől a legjobban rettegsz?
A magánytól. Szeretek egyedül lenni és sokszor szükségem is van rá, de ilyenkor tudom, hogy azért vannak mellettem. Gyűlölöm a magányt és talán ettől félek a legjobban, hogy magányosan kell majd élnem.
Hullócsillag - Ki az, akivel a végtelenségig el tudsz beszélgetni?
Az édesanyámmal és a legjobb barátnőmmel. Velük képes vagyok a semmiről is órákig beszélni, és ha valami komolyról van szó, akkor azt is velük próbálom megbeszélni.
Emlékek - Ki az, akit soha nem fogsz elfelejteni?
Ha valakit egyszer szerettem, azt sosem leszek képes elfelejteni. Szóval ide tartozik minden olyan ember, akiben megbíztam, és akik befészkelték magukat a szívembe, még akkor is, ha nagyon csúnyán váltunk el, emlékük, amíg élek megmarad.
11:11 - Mi az, amire mindig is vágytál, de sosem lesz a tiéd?
Egy teljes és boldog család.
Föld - Hol vagy leginkább otthon?
A lakásunkban és főleg a szobámban, de nagymamám házában is otthon érzem magam.
Csillagképek - Mi az, ami miatt újra nyugodtan érzed magad, amikor zaklatott vagy?
Próbálok arra gondolni, hogy erős vagyok, és már rosszabb dolgokat is átéltem. Végül pedig megpróbálom elhitetni magammal, hogy minden csak átmeneti, semmi sem tart örökké.
Csillaghullás - Ki az, akiben megbízol, és a véleményét kéred a fontos kérdéseknél?
Az édesanyám és a néném mindig segített és segít akármiről is legyen szó, és az örökkévalóság nem lenne elég, hogy azt megköszönjem nekik.
Tejút - Mi az, ami segít neked elaludni?
Megpróbálom elképzelni a tökéletes életem főleg az apró részletekre gondolok ilyenkor és ez segít abban ,hogy az álmatlan éjszakáimon egy rövid idő után el tudjak aludni.

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, remélem ezzel is sikerült többet megtudnotok rólam. Mint ahogy azt fent is írtam várom a válaszaitokat akár itt, megjegyzés formájában is. 

További szép napot!