2017. augusztus 4., péntek

#

10 dolog, amit mindenképp meg kell tenned még a nyáron

1.🌅 STRANDOLNI
Igaz most még a kánikulában próbáljuk lehűteni magunkat, de hamarosan eljön az a pillanat, amikor a hőmérséklet egyik napról a másikra drasztikusan lecsökken és akkor már nem lesz esélyünk arra, hogy egy medence partján a hasunkat süttessük. És ebben a melegben semmi sem jobb annál, mint hogy egy finom koktélt szürcsölgetve a hideg vízben hűtheted le a tested. Szóval irány a strand!
2.🌅 BARÁTOKKAL LENNI
Igaz én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a barátaimmal egy iskolába és párukkal egy osztályba is járok, így a nyár elteltével is sokat lehetek velük. De mégis tudjátok, nem ugyanaz, mikor nyáron csak elmentek sétálgatni és például pletykálni mint amikor a sulis tízperces szünetekben kell belesűrítenetek mindent. Fedezzetek fel új helyeket vagy csak látogassátok meg a régieket, igazából mindegy mit csináltok, csak legyetek együtt és szórakozzatok.
3.🌅 FAGYI/KOKTÉL KÉSZÍTENI
Ha már nagyon unatkozol és fogalmad sincs mit kezdj az életeddel, keress mindenféle recepteket az interneten és hidd el nem fogod megbánni. Mert mind amellett, hogy lefoglaltad magad egy jó időre, a végeredmény nagyon finom és hűsítő lesz.
4.🌅 NYELVEKET TANULNI
Nyelveket tanulni sosem késő és higgyétek el nagyon szórakoztató tud lenni. És persze ezzel nem csak szórakozol hanem okosodsz is és a későbbiekben nagy hasznát tudod venni egy-egy nyelvnek. De hamarosan szeretnék erről egy hosszabb posztot írni és akkor majd tovább beszélek erről.
5.🌅MEGTANULNI EGY BIZONYOS HANGSZEREN JÁTSZANI
Igen, ezt én is minden egyes nyáron elhatározom, mégis eddig sosem jött össze. Azt mondják például gitározni nem olyan nagyon nehéz így ha nem tudod mivel is kezd az megfelelő lesz.
6.🌅 SZABADBAN LENNI, SÉTÁLNI
Igazából ez egy picit kapcsolódik a második pontban leírtakhoz, de sétálni nem csak barátokkal lehet, hanem egyedül is nagyon érdekes lehet. Ilyenkor a legjobb gondolkozni és dolgokat elhatározni, ezek mellett pedig nagyon nyugtató tud lenni, ahogy egyedül esetleg zenét hallgatva új helyszíneket fedezel fel.
7 .🌅 EDZENI
Ez azért is jó,mert suli edzésre újra formába hozhatod magad és természetesen mozogni kell. Az egészségesebb élet érdekében még ma kezdj el valamilyen szinten mozogni (hétfőtől nekem is tervben van az, hogy  minden nap edzeni fogok itthon, csak még nem találtam elég motivációt hozza.
8.🌅 ÚJRARENDEZNI A SZOBÁD
Szintén könnyebb lesz az iskola kezdés ha már most rendet raksz magad körül és rendszerezed a dolgaid. Mert mikor elkezdődik a suli, a legkisebb problémád is nagyobb lesz annál, mint hogy elkezd rakosgatni a dolgaid.
9.🌅 BLOGOLNI/VLOGOLNI
Úgy gondolom ezek nagyon jó hobbik lehetnek így a nyár végére. Igaz még én sem vlogoltam, de úgy érzem hamarosan eljön annak is az ideje, hogy egy youtube csatornát indítok, csak addig még jó sok víz le kell follyon a Dunán. De nem zárkózóm el ettől a lehetőségtől se. Blogolni pedig a legjobb dolog a világon. Tartozol valahova és bármi is nyomja a lelked kiírhatod magadból. Ha azon gondolkozol, hogy indíts egy blogot akkor CSAK TEDD MEG, HAJRÁ! Várlak nagy szeretettel ebben a világban
10.🌅ÖSSZEÍRNI MI IS VOLT JÓ EZEN A NYÁRON
Eddig minden év végén csináltam ilyen kis listákat, de úgy gondolom ezentúl
a nyár elteltével is fogok készíteni egyet. Mert három hónap azért mégsem olyan kevés és gondolom ilyenkor mindenki életébe rengeteg dolog történik, amire ha majd pár év múlva visszaemlékszel jó érzés fog majd el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése