2017. április 19., szerda

Mit csináljak egy esős napon?

Mivel tavaszhoz képest jelenleg eléggé brutális (hideg) idő van, rengeteget esik az eső, sőt néhány helyen még havazott is, úgy gondoltam ez a megfelelő alkalom arra, hogy megosszam veletek azt, hogy én ilyenkor mit szoktam csinálni. 
A mindennapjaim többségét a számítógép és a telefon előtt töltöm (sajnos) így az első dolog, amit ajánlani tudok:


SOROZAT/FILM NÉZÉS
Sorozatfüggőként számomra az ilyen időjárás (is) tökéletes arra, hogy megnézzem az újonnan kijött epizódokat vagy nekikezdjek egy új sorozatnak, amit már régóta szerettem volna elkezdeni, de valahogy nem volt időm rá. A filmekkel ugyanez a helyzet bár mostanában kevés filmet sikerült megnéznem és ennek csak az lehet az oka, hogy nem vagyok képes két órát egy filmre szánni. 

OLVASÁS:
Kávéval a kézben, takaróval betakarózva és egy könyvet olvasgatva lehet a legjobban eltölteni az időt, főleg ha szeretitek az eső hangját az még dob egyet ezen a feelingen. 

ÍRÁS:
Írj bármiről ami eszedbe jut, legyen az vers, novella, mese, bármi. Vagy ha már vannak irományaid vagy csak ötleteid nyiss egy blogot, hidd el később nem fogod megbánni. 

TANULÁS:
Tudom, hogy itt egy picit bolondnak gondolhattok, mert kinek van kedve olyankor tanulni, amikor igazából nem is kellene és még az időjárás is borzalmas, de rengeteg mindent megtanulhatsz a matematikai trigonometrián kívül is. Tanulj új nyelveket, olvass a különféle kultúrákról, tanulj meg videót szerkeszteni vagy bármit ami érdekel, az internet hatalmas és szinte már mindenre lehetőséged van a segítségével. 

BARÁTOK:
Gyűljetek össze a barátaitokkal, társasozzatok, beszélgessetek, csináljatok meg különböző kihívásokat, ezek mind-mind szórakoztatóak lehetnek és legalább nem vagytok egyedül. 

És végül ha már semmi ötleted nincs, hogy mit is csinálj: ALVÁS. Szundikálj egy kicsit, miután felkelsz sokkal fittebb leszel, több életkedved lesz és kezdheted ezeket mind elölről.

Remélem hasznos volt számotokra ez a kis bejegyzés. 
Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése